DASS Aero Engine Services Limited (DAES) ja FinnSonic yhteistyöhön

Julkaistu 08.09.2014
Globaalisti ilmailuteollisuutta palveleva DASS Aero Engine Services Limited (DAES) ja FinnSonic yhteistyöhön Lähi-Idän ja Afrikan markkinoilla

FinnSonic Oy ja DAES ovat solmineet yhteistyö- ja jakelusopimuksen, joka mahdollistaa FinnSonicin kasvun jatkumisen voimakkaasti kehittyvien maiden ilmailuteollisuuden tarkkuuspuhdistuksen asiantuntijana.

DAES:n toimitusjohtaja Juerg Bartlome vieraili FinnSonicissa elokuussa, päivittämässä käynnissä olevien projektien tilaa sekä keskustelemassa markkinoiden lupaavista näkymistä. Samalla juhlistettiin keväällä allekirjoitetun syvemmän yhteistyösopimuksen merkitystä. ”Yhteistyössä FinnSonicin kaltaisen tunnetun valmistajan kanssa, DAES voi tarjota korkean teknologian puhdistus- ja tarkastusratkaisuja asiakkailleen. Odotamme markkinoilta nopeaa reagointia uudistuneeseen tarjontaamme”, kommentoi Juerg Bartlome.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että DAES lähti FinnSonicin ilmailualan tuotevalikoiman edustajaksi” toteaa FinnSonicin toimitusjohtaja Tea Lehto. DAES on ilmailuteollisuuden teknisen palvelun johtava toimija mm. Lähi-Idän ja Afrikan markkinoilla, joilla FinnSonic haluaa vahvistaa läsnäoloaan.

Yhteistyön myötä FinnSonic voi tarjota alueella toimiville ilmailualan toimijoille pitkäjänteisesti ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi teolliseen puhdistukseen sekä säröntarkastukseen liittyviä elinkaaripalveluja.