Etsimme Business Controlleria / talouspäällikköä

Julkaistu 06.11.2015
Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme Business Controlleria / talouspäällikköä

Päätehtäväsi on vastata konsernin talous-, rahoitus ja hallintotoimintojen kehittämisestä nopeasti kasvavan kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin. Ulkoisen laskennan lisäksi sisäinen laskenta on tärkeässä asemassa. Johdon raportointi, budjetointi, ennustaminen ja talouden suunnittelu sekä ohjaus tukevat liiketoiminnan menestymistä. Teet tiivistä yhteistyötä ylimmän johdon ja muiden avainhenkilöiden kanssa sekä analysoit ja tuotat päätöksentekoa tukevaa informaatiota. Näin mahdollistat yrityksen kannattavan kasvun ja vahvan kilpailukyvyn.

Taloushallinnon osaamisesi on laaja ja ymmärrät vastuualueesi keskeisen merkityksen yhtiön menestystekijänä. Sinulla on kokemusta konsernin taloustoimintojen kehittämisestä sekä operatiivisista toiminnoista. Olet työskennellyt mieluiten teollisuusympäristössä tai projektiliiketoiminnassa kansainvälisessä ympäristössä. Soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä englannin kielen taito ja kiinnostus kehittyä monipuoliseen vastuuseen antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme laajan ja haasteellisen tehtäväkentän sekä keskeisen roolin kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee Lahdessa.

Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 18.11.2015 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-08476. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta puh. 020 7420 562 ja Esko Oja puh. 020 7420 535.

FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. Kehitämme ja valmistamme ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja NDT-järjestelmiin. Päämääränämme on kehittää älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka perustuvat asiakkaiden tarpeisiin. Yli 80 % tuotannostamme menee vientiin ympäri maailmaa. Asiakkaitamme ovat mm. British Airways, Emirates Airline, GE Aviation, Finnair, Hella, Metso, Parker, Scania, Sandvik ja Siemens.