FinnSonic koneilla parempaa puhtautta

Julkaistu 07.12.2020

Tasowheel Systems Oy on ollut tyytyväinen aiempiin FinnSonic pesulaite hankintoihinsa ja investoi nyt uuteen FinnSonic Versa Genius+ 120 manuaalilinjaan saavuttaakseen erinomaisen puhtauden paperi ja kartonki teollisuuden toimilaitteiden valmistuksessa.

Tasowheel Systems valmistaa paperi ja kartonki teollisuuden toimilaitteita, kuin myös terveys liiketoiminnan tutkimuslaitteiden osia, joiden valmistuksessa vaaditaan erinomaista puhtauden tasoa. FinnSonic pesulaitteet pesevät osien liimauspinnat, joiden tulee olla puhtaita toimiakseen ja läpäistäkseen hyväksynnän. Tasowheel oli tottunut jo puhtaisiin osiin, mutta tällä linjalla saatiin vielä parempaa puhtautta aikaiseksi. Puhtaammilla osilla Tasowheel Systems nostaa laatutasoaan, kasvattaen näin myös yritystään eteenpäin. FinnSonic on ylpeä voidessaan auttaa saavuttamaan vaativan puhtaustason.

”FinnSonicin kotimaisuus, ongelmanratkaisukyky puhtaudessa ja tietotaito ultraäänipesusta olivat tärkeitä kriteereitä pesulaitetoimittajaa valitessa” kerrotaan Tasowheel Systemsiltä.