FinnSonic lisensoitu GE Aviationin toimittaja

Julkaistu 15.10.2013
FinnSonic luo menestystä ilmailualan kasvavilla huolto- ja kunnossapitomarkkinoilla

Tuore yhteistyösopimus GE Aviationin kanssa antaa FinnSonicille lisää vauhtia kansainvälisille ilmailumarkkinoille. Maailman johtava suihkumoottorivalmistaja GE Aviation on solminut pitkäaikaisen liisenssisopimuksen FinnSonicin kanssa. FinnSonic on jo vuosikymmeniä toimittanut automatisoituja ratkaisuja kansainväliselle ilmailuteollisuudelle erityisesti moottorien huoltoon sekä valmistukseen. Sopimus mahdollistaa GE:lle ja sen yhteistyökumppaneille entistä syvemmän yhteistyötason globaaleissa MRO (Maintenance, Repair, Overhaul) -projekteissa ja laitehankinnoissa. GE Aviation ja sen yhteistyökumppanit saavat FinnSonicilta käyttöönsä modernia ja kilpailukykyistä puhdistus- ja särötarkastusteknologiaa. 

”GE Aviation vaatii alalla tiukat laatuhyväksynnät, joiden perusteella FinnSonic valittiin yhteistyökumppaneiksi”, toteaa FinnSonicin toimitusjohtaja Tea Lehto. ”Haluamme tarjota heille luotettavia ja nykyaikaisia puhdistus- ja särötarkastusratkaisuja ja vahvistaa läsnäoloamme kansainvälisillä markkinoilla. Autamme asiakkaita tekemään puhtaudesta menestystekijän.”


Verkostoitumisesta vauhtia kasvuun 

FinnSonic on jo vuodesta 2010 markkinoinut suomalaista osaamista ilmailuteollisuudelle Galvatekin kanssa yhteisellä CE4MRO brändillä, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden puhdistuksen ja särötarkastuksen kokonaisratkaisuun tai valikoida tuotevalikoimasta kulloinkin tarvittavaa teknologiaa. Yhteistyö on osoittanut jo kilpailukykynsä ja sen uskotaan tuovan yrityksille lisää mahdollisuuksia osallistua kansainvälisen ilmailuteollisuuden projekteihin. Ympäristö- ja polttoaineuhkista huolimatta lentoliikenteen ennustetaan edelleen kasvavan pitkällä aikavälillä keskimäärin vuosittain noin 4 - 5 %, jonka seurauksena laivastojen koko kasvaa ja valmistus- sekä huoltomarkkinat kasvavat.