FinnSonic Optima pesee 30 miljoonaa osaa vuodessa EKK Eaglen tehtaalla

Julkaistu 16.06.2016
EKK Eagle Simrax on johtava japanilainen autoteollisuuden toimittaja. Yhtiön päätuotteita ovat vesipumppujen ja ilmastointikompressorien tiivisteet. Yritys teki investoinnin uuteen ultraäänipesulinjaan tehtaalleen Hollannissa.

EKK Eagle etsi ratkaisua monimutkaisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien pesuun meiston jälkeen. Komponenttien piti olla täysin puhtaita öljystä ja partikkeleista ennen seuraavaa valmistusvaihetta. Tavoitteena oli löytää vesipohjainen pesumenetelmä. Nämä vaatimukset asettivat kovat haasteet ratkaisulle.

FinnSonic Optima vastasi haasteeseen

FinnSonic Optima vastasi täydellisesti asiakkaan vaatimuksiin suuren kapasiteetin vesipohjaisesta menetelmästä herkkien ja monimutkaisten tiivistekomponenttien pesussa. Kyseinen linja on varustettu korin pyörityksellä optimaalisen pesutuloksen saavuttamiseksi.

FinnSonic Optima linja on osa suurempaa investointiohjelmaa paikallista komponenttivalmistusta varten.

Lue lisää FinnSonic Optimasta

www.ekkeagle.com/en/

FinnSonic on vuonna 1979 perustettu ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. Yritys kehittää ja valmistaa Lahdessa ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja NDT-järjestelmiin. Päämääränä on kehittää älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Yli 80 % tuotannosta menee vientiin ympäri maailmaa. Asiakkaita ovat mm. British Airways, Emirates Airline, GE Aviation, Finnair, Hella, Metso, Parker, Scania, Sandvik ja Siemens.