FinnSonic Oy:n johto vaihtuu

Julkaistu 03.07.2018

FinnSonic Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Tea Lehto on kutsuttu uusiin tehtäviin. Hän aloittaa toimitusjohtajana uuden työnantajansa palveluksessa 15.9.2018. Tea Lehto on toiminut menestyksekkäästi FinnSonic Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2010. Tea Lehdon johdolla FinnSonic on kasvanut merkittävästä kansainvälisestä teollisen ultraäänipesun osaajasta globaaliksi älykkäiden ultraäänipesu- ja särötarkastusjärjestelmien toimittajaksi myös ilmailuteollisuudessa.

1.9.2018 toimitusjohtajana aloittaa FinnSonic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Nurminen. Hän on toiminut toimitusjohtajan läheisenä työparina 2013 vuoden alusta. Tänä aikana hän on strategiatyön lisäksi osallistunut operatiiviseen myynnin johtamiseen ja asiakastyöhön.


Vesa Nurminen


Toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Vesa Nurminen jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen jäseninä jatkavat Corporate Adviser Taavi Hiltunen Davetrasta ja toimitusjohtaja Jukka-Pekka Korja Valloxilta.

FinnSonic Oy:n operatiivinen organisaatio ja johtoryhmä jatkavat entisellään. Suunnittelusta, hankinnoista ja tuotannosta vastaa tuotantojohtaja Timo Laatunen, tuotekehityksestä ja asiakkaiden teknisestä tuesta vastaa teknologiajohtaja Pasi Vähäkuopus sekä taloudesta ja hallinnosta talouspäällikkö Jani Helviö

Lisätietoja: Tea Lehto 050 526 4961 ja Vesa Nurminen 0400 636 968.