Mansner Oy Hienomekaniikalle uusinta ultraäänitekniikkaa koneistettujen osien pesuun

Julkaistu 04.09.2015
FinnSonic Oy toimitti kesäkuussa 2015 ensimmäisen uuden sukupolven Versa Genius ultraäänipesulinjan Mansner Oy Hienomekaniikalle Karkkilaan koneistettujen osien pesua varten.

Mansnerilla on jo 20 vuoden käyttökokemus monimuotoisten koneistettujen osien pesusta FinnSonicin ultraäänilaitteilla. Pestävät kappaleet ovat tyypillisesti alumiinia tai haponkestävää terästä mutta myös messinkiä tai muovia. Yrityksen kasvun myötä tuli ajankohtaiseksi hankkia uusi pesulinja, jonka kapasiteetti on merkittävästi edeltäjäänsä suurempi.

”Meillä on asiakkaita hyvin eri aloilta. Tuotteilta vaaditaan paljon mittatarkkuutta, mutta yhä useammin myös visuaalinen ulkonäkö on erittäin tärkeä. Valmistamme osia mm. sairaalateknologian laitteisiin sekä eri teollisuudenaloille mittaus- ja säätölaitteiden osia. Mielestämme ultraäänipesu pestävien tuotteiden agitoinnilla sekä ultraäänen ja nesteenalaisen suihkutuksen vuorottelulla soveltuu parhaiten puhdistamaan valmistetut osat asiakkaittemme korkeiden vaatimusten mukaisesti. Uusi pesulinja päätettiin hankkia FinnSonicilta, jonka koneisiin ja palveluihin olemme olleet tyytyväisiä. Uusi Versa Genius oli myös hintakilpailukykyinen”, kommentoi Mansnerin toimitusjohtaja Sami Mansner. Investointi tehosti valmiiden osien käsittelyä ja nopeutti pesuprosessia huomattavasti. Se myös vapautti lähettämön henkilökunnan kapasiteettia muihin kiireellisiin töihin. Pesuprosessin kapasiteetti, läpimenoaika ja puhtaustulos paranivat merkittävästi.

”Uuden FinnSonic Versa Geniuksen käyttöönotto meni erittäin sujuvasti. Tärkeä seikka oli asiakkaan osaava ja innostunut henkilökunta”, toteaa FinnSonicin myyntipäällikkö Esa Wiik. ”Kun asiakas tiesi millaisen puhtaustason ja kapasiteetin he haluavat, meidän tehtäväksi jäi kustannustehokkaan ratkaisun kehittäminen."

FinnSonic Versa Genius edustaa suositun Versa-sarja kolmatta sukupolvea. Siihen on kehitetty monta uutta hyödyllistä yksityiskohtaa, jotka parantavat entisestään sen pesutehoa, energiatehokkuutta, turvallisuutta ja huollettavuutta. FinnSonic ratkaisu täyttää hyvin vaativat puhtaus-, tuottavuus-, RoHS.direktiivi- ja EHS-vaatimukset (ympäristö, työterveys, turvallisuus). Lue lisää FinnSonic Versa Geniuksesta.

Mansner Oy Hienomekaniikka on erikoistunut hienomekaanisten koneistusosien valmistamiseen ja kokoonpanoon. Mansnerin tuotantoon kuuluvat muun muassa elektroniikkateollisuuden mekaaniset komponentit, paineilmaohjatut sylinterit, palloventtiilit ja mekaaniset komponentit sairaalateknologian laitteisiin. Lisätietoja www.mansner.fi