Suosittu FinnSonic M ultraäänipesuri uudistui

Julkaistu 06.02.2019
Luotettavat FinnSonic M-sarjan ultraäänipesurit ovat palvelleet asiakkaita jo yli kymmenen vuotta. Nyt M-sarja on kokenut merkittävän uudistuksen asiakkaiden toiveisiin perustuen. Erityistä huomiota on kiinnitetty pesutehon, turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseen entisestään.

 FinnSonic M series NEW
Kompaktit FinnSonic M-sarjan ultraäänipesurit poistavat tehokkaasti vaikeaa likaa myös monimutkaisista kappaleista. M-sarja on oikea valinta ammattikäyttöön, kun pestävät kappaleet ovat melko pieniä ja niitä on suhteellisen pieni määrä. Se sopii hyvin huoltopesuun terveydenhuollossa, optikoilla, laboratorioissa, korualalla, elektroniikka- ja muussa teollisuudessa.

FinnSonic M series for maintenance cleaning


FinnSonic M-sarja etuja ovat tehokkuus, kestävyys, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Tässä muutamia esimerkkejä laitteen ominaisuuksista: Degas-ja Boost-toiminnot sekä pesunesteen lämmitys lisäävät tehoa. PreSet-toiminto mahdollistaa usein käytetyn ajan, lämpötilan ja ultraäänimoodin tallennuksen. Automaattinen sammutus lisää laitteen käyttöikää ja turvallisuutta. Kotelointi ja tyhjennysventtiili ovat ruostumatonta terästä, joten laite on pitkäikäinen ja kestää hyvin erilaisia kemikaaleja.

Lue lisää.