FinnSonic Service


Service


FinnSonic Service -jälkimarkkinointitarjontamme tavoitteena on taata prosessienne katkeamaton sujuminen ja säilyttää pesutulokset alkuperäisellä tasolla. 


Varaosat

Kauttamme saatte korkealaatuiset varaosat, jotka on suunniteltu ja valmistettu juuri FinnSonic-laitteita varten. Varaosatarjontamme kattaa kaikki laitteiden komponentit, myös vanhemmille laitteille.

Huolto

Tarkastushuolto on yksi tärkeimmistä asioista, jonka avulla ultraäänipesulaitteesta saa mahdollisimman suuren hyödyn. Koneen toiminnot tarkistetaan ja ultraäänet säädetään. Näin varmistetaan laitteen turvallinen toiminta ja pidennetään sen elinkaarta. Tarkastuksessa varmistetaan koneen puhdistustehon olevan uuden koneen tehon tasolla. Tarkastushuolto kannattaa tehdä vuosittain jokaiselle ultraäänipesulaitteelle.

Modernisointi

Hyvin palvelleen pesu- tai särötarkastuslinjan modernisointi kannattaa. Linjan kapasiteettia voidaan nostaa ja käyttöikää kasvastaa  jopa 50 %. Samalla laitteen turvallisuus ja ympäristöystävällisyys voidaan tuoda nykypäivän vaatimusten tasolle. Lue lisää esitteestä.

Palvelut

Meiltä saat myös osiepesupalvelua ja puhtausmittauksia. Kysy lisää!