Ilmailuteollisuuden ja MRO:n FPI- ja pesuratkaisut


FPI-särötarkastus

FinnSonicin särötarkastuslinjat on hyväksytty ilmailualalla sekä tuotannon (OEM) että huolto- ja kunnossapidon (MRO) käyttöön. FPI-menetelmään perustuvat ratkaisut ovat FinnSonicin erityistä vahvuusaluetta. Tämä menetelmä soveltuu useimpien lentokoneen osien tarkastukseen. 

Lue lisää.

Aviation FinnSonic ultrasonic cleaning

Pesuratkaisut

Ultraäänipesu soveltuu erinomaisesti useisiin ilmailuteollisuuden osavalmistuksen (OEM) ja huollon (MRO) vaativiin puhdistustarpeisiin. Sen kiistattomia etuja ovat tarkka ja tasainen puhtaustulos, lyhyt käsittelyaika ja kustannustehokkuus. FinnSonicilla on vankka kokemus eri teknologioihin perustuvien pesulinjojen suunnittelusta ja rakentamisesta jo lähes 40 vuoden ajalta.

Lue lisää.

FinnSonic aviation solutions

FinnSonic sovelluksia

FinnSonicin sovellukset ilmailuteollisuudelle ja MRO:lle soveltuvat mm. lentokoneen rakenteiden, moottorin osien, vanteiden, jarrujen ja laskutelineiden osien tarkastukseen ja pesuun.

Lue lisää.

FinnSonic aviation references

Referenssejä

FinnSonic on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavien ilmailuyritysten laitetoimittajana älykkäiden teknisten ratkaisujen ja luotettavien laitekokonaisuuksien ansiosta.

Lue lisää.