FinnSonic ultraäänipesukoneet


Ultraäänipesulaite on kustannustehokas ratkaisu vaikean lian pesuun erilaisten osien ja kappaleiden pinnoilta.

Uudistuneet FinnSonic M ultraäänipesurit

Pöytämalliset ammattikäyttöön suunnitellut M-sarjan ultraäänipesurit on uudistettu asiakkaiden toiveisiin perustuen. Erityistä huomiota on kiinnitetty pesutehon, turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseen entisestään.


Lue lisää


FinnSonic MI ultraäänipesukoneet

FinnSonic MI on kompakti ja nopea ratkaisu teollisuuden osienpesutarpeisiin. Työskentely sekä osien puhdistus ja huolto on yksinkertaista ja vaivatonta. MI-sarjan altaat on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka kestää vaativia olosuhteita ja kovaa kulutusta.

Ultraäänipesu riittää tyypillisiin huollon tarpeisiin. MI-sarjasta muodostuu tarvittaessa monivaiheinen modulaarinen pesujärjestelmä. Lisävarusteiden avulla pesu nopeutuu ja kustannuksia säästyy entisestään.


Lue lisää


FinnSonic Corus ultraäänipesukoneet

FinnSonic Coruksella vaativatkin huoltopesut sekä muottien ja työkalujen teolliset pesut sujuvat tehokkaasti ja kustannuksia säästäen. Hyvä pesutulos saadaan aikaan vähemmällä manuaalisella käsittelyllä, työturvallisuus paranee ja koneen osien, muottien ja työkalujen käyttöikä kasvaa.

Lue lisää


FinnSonic Corus Activa ultraäänipesulaitteet

FinnSonic Corus Activa on suunniteltu monimuotoisten kappaleiden huoltopesuihin teollisuudessa. Se on varustettu todella jämäkällä integroidulla lastaustasolla, joka tekee osien lastauksen ja purkamisen helpoksi ja turvalliseksi.


Lue lisää