Dieselmoottorin suuttimien tuotantopesu


Edellisistä tuotantovaiheista kertyvät partikkelit voivat aikaansaada komponenttien pinnoilla suurta kulumista ja myös tukkia polttoaineen virtauksen injektiojärjestelmässä. FinnSonicin vesipohjainen tarkkuuspesulinja irrottaa injektorirunkojen männistä raskaan lian, mukaan luettuina lämpökäsittelykarstan, koneistuksessa syntyvät partikkelit ja leikkuunesteet. Osat ovat pesun jälkeen puhtausstandardin mukaiset ja valmiit kriittiseen hydraulitestiin.


Diesel injectorsKorkea partikkelipuhtaus saadaan aikaan FinnSonic SonicJet -teknologialla, jossa ultraäänipesu ja voimakas nesteenalainen suihkutus yhdistetään vertikaaliseen liikkeeseen (oskillointi). Pesutulosta voidaan entisestään parantaa FinnSonicin erikoisvalmisteisilla pesutelineillä, joissa osat menevät pesuun parhaassa mahdollisessa pesuprosessiin soveltuvassa asennossa.


Öljyt ja partikkelit poistetaan pesunesteestä pintasuihkutuksen, partikkelisuodatuksen ja integroidun öljynerotusjärjestelmän avulla. Monivaiheisen pesujärjestelmän ero verrattuna yksivaihepesuun on se, että kukin pesuvaihe on säädetty poistamaan pinnoilta tietyn kokoiset likapartikkelit. Näin vältetään mahdollinen likapartikkelien kertyminen pesuvaiheeseen, mitä tapahtuu yksivaihepesussa. Puhtaustaso nousee komponentin edetessä pesuvaiheesta toiseen.


FinnSonic pesulaitteet on suunniteltu takaamaan käyttäjän ja ympäristön turvallisuus. Suljetut partikkelisuodatus- ja öljynerotusjärjestelmät eivät ainoastaan paranna pesutulosta. Ne myös vähentävät pesuaineen kulutusta ja siten pienentävät tuotantokustannuksia. Vesipohjainen FinnSonic USF-3 ultraäänipesuaine  on käyttäjälle ystävällinen. Se poistaa rasvan erittäin tehokkaasti ja varmistaa erinomaisen kavitaatiotehon.


Lisää FinnSonic pesulinjan ominaisuuksia

  • Kapselointi poistoyhteineen poistaa höyryn ja laskee melutasoa
  • Stop ‘n Go automaattiohjaus suodatuspumppujen ohjaukseen varmistaa täyden kavitoinnin pesunesteessä
  • Automaattinen vedenlisäys pesulaitteeseen pitää pesun jatkuvasti käynnissä
  • Älykäs pesuohjelma valvoo pesuparametrejä pesuprosessin aikana
  • Automaattiset syöttö- ja purkukuljettimet pesukorien puskurointiin
  • Automaattinen demagnetisaatioyksikkö voidaan asentaa syöttökuljettimelle optiona varmistamaan, että milloinkaan osat eivät tartu toisiinsa ylijäämämagnetisoitumisen seurauksena.  Demag-käämit voidaan asentaa syöttökuljettimen ympärille ilman, että laitteen pinta-ala kasvaa.
  • Jäähdytysasema voidaan asentaa purkukuljettimeen optiona viilentämään kuivaimesta tulevat kappaleet haluttuun lämpötilaan

FinnSoncic precision cleaning

FinnSonic tarkkuuspesulinja

Modulaarinen FinnSonic-rakenne voidaan päivittää helposti. Siihen voidaan lisätä käsittelyvaiheita lisäkapasiteetin tullessa tarpeelliseksi tai puhtausvaatimusten muuttuessa. FinnSonic kasvaa yhdessä tuotantosi kanssa.