Täydellinen pesutulos ennen PVD-pinnoitusta

Cleaning prior to pvd coating


Vaikeuttavatko kappaleiden pinnoilla olevat partikkeli- tai pesuainejäämät PVD-pinnoitusta tuotannossanne? FinnSonicilta löytyy ratkaisu, jolla saavutatte paremman lopputuotteiden laadun ja tehostatte tuotantoanne.


Täydellinen pesutulos ja pieni hylkykappaleiden määrä

 • Erinomainen puhtaustaso
 • Ei partikkeli- tai pesuainejäämiä
 • Vähän hylkykappaleita

Älykäs ultraäänipesulaite poistaa öljyn, värimuutokset, jäämät ja partikkelit useimmista monimutkaisista osista, myös herkistä materiaaleista.


Tarkkuuspuhdistuslinjat takaavat puhtauden ennen PVD-pinnoitusta

Ainutlaatuinen ultraäänitekniikka takaa optimaalisen pesutuloksen

 • Ei partikkeli- tai pesuainejäämiä pinnoilla
 • Estää koboltin liukenemisen ja ruostumisen
 • Sopii myös herkimmille osille

Meiltä löytyy teille oikeat laitteet ja paras tietämys öljyn ja lämmön aiheuttamien värimuutosten poistamisesta kappaleiden pinnoilta sekä varastoinnin aikaisen korroosion ja koboltin liukenemisen estämiseen.

FinnSonicin monivaiheisia pesulinjoja voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaisesti

Älykkäät automaattilinjat muokataan juuri teille sopiviksi ja varustetaan tarpeidenne mukaisilla pesu-, huuhtelu- kuivaus- ja vedenkäsittelymoduuleilla. FinnSonicin monivaiheiset pesulinjat ovat käytännössä toimiviksi todettuja ratkaisuja kappaleiden pesuun ennen PVD-pinnoitusta.


Pesuteknologia

 • Ainutlaatuinen ultraääniteknologia automaattisilla säädöillä takaa optimaalisen pesutuloksen.
 • Automatiikka valvoo kylpyjen puhtautta, veden laatua, pesuainepitoisuutta, hiukkassuodatusta, DI-veden regenerointia ja johtavuutta.
 • Laitteet ovat pitkäikäisiä.


Monen korin kuljetusjärjestelmä takaa suuren tuotantokapasiteetin

 • Kulloisenkin tarpeen mukaan määritelty täysautomaattinen pesuautomatiikka varmistaa prosessin tasaisen laadun.
 • Prosessi integroidaan yhteensopivaksi edeltävien ja seuraavien tuotantovaiheiden kanssa.


Huollot, diagnostiikka ja ohjelmapäivitykset etäyhteyden avulla ovat aina osa palveluamme.Cleaning prior to pvd coating Versa Genius+

FinnSonic tarjoaa ratkaisuja maailmanlaajuisesti

FinnSonicin päämäärä on tarjota ensiluokkaisia laitteita ja palveluita, jotka vastaavat juuri teidän puhtausvaatimuksiinne. Laajaan valikoimaamme kuuluu yksialtaisia laitteita, laajempia pesulinjoja ja jopa koko tehtaan laajuisia ratkaisuja.
Suosittelemme valmistavalle teollisuudelle erityisesti Versa Genius+ ja Optima -linjoja.Mitä on PVD-pinnoitus?

Cleaning prior to pvd coating detail

PVD-pinnoitusta (Physical Vapour Depositing) käytetään yhä yleisemmin, jotta materiaaleihin saadaa toivottuja kulutus-, lämpötila- ja kitkakestävyyteen liittyviä ominaisuuksia. Pinnoitus tehdään aina puhtaalle pinnalle. Partikkeli- ja kemikaalijäämät aiheuttavat virheitä pinnoituksessa, saavat aikaan prosessiongelmia ja lisäävät hylkykappaleiden määriä. FinnSonicin ratkaisut irrottavat erilaisia likatyyppejä nopesti ja kustannustehokkaasti.Ota yhteyttä myyntitiimiimme. He vastaavat mielellään kysymyksiin ja antavat yksityiskohtaisempaa tietoa aiheesta.