Pesu termisen jäysteenpoiston jälkeen (TEM)Terminen jäysteenpoistomenetelmä poistaa purseet tehokkaasti myös kappaleiden sisäpinnoilta, mutta tämän menetelmän jälkeen kappaleet ovat metallipartikkeleiden ja räjäytyksen palamistuotteiden jäämien likaamia. Kyseinen lika on vaikea poistaa kappaleista perinteisin pesumenetelmin, mutta FinnSonic pesujärjestelmällä päästään korkeaan puhtaustasoon kustannustehokkaasti.

Jäysteenpoisto

Automaattinen FinnSonic pesulinja 30 kg maksimikuorman pesuun termisen jäysteenpoiston jälkeen


FinnSonic pesujärjestelmä sisältää yhdistelmän eri agitointitekniikoita, jotka auttavat lian irrottamisessa. Yhdessä optimoitujen pesukemikaalien ja prosessiparametrien kanssa voidaan saavuttaa erinomainen kappaleiden pesutulos termisen jäysteenpoiston jälkeen, myös silloin, kun prosessilta vaaditaan korkeaa kapasiteettia ja nopeaa pesutulosta. FinnSonicin automaattiset pesulinjat voivat saavuttaa jopa 10 minuutin tahtiajan termisen jäysteenpoiston jälkeiselle pesulle.

Part after TEM

FinnSonicin SonicJet pesuteknologia yhdessä vertikaalisen agitoinnin kanssa mahdollistaa myös monimuotoisten ja vaikeasti pestävien kappaleiden pesun. Pesuprosessia voidaan säätää sopivaksi niin teräskappaleille kuin myös valurautakappaleille. Tyypillisesti FinnSonic pesulinja on varustettu korroosiosuojausvaiheella sekä kuivauksella, joiden avulla saadaan riittävä viimeistely pestyille kappaleille. 

FinnSonic pesulinja voidaan toimittaa täysin automatisoituna, jolloin mm. seuraavat toiminnot eivät vaadi käyttäjän toimenpiteitä: pesualtaiden uudelleentäyttö, pesuaineen annostelu, huuhteluveden tuoreistus, nesteiden suodatukset, pesuprosessin toimintojen ohjaus ja kappaleiden siirto koko pesuprosessin läpi.


FinnSonic cleaning after TEM
Automaattinen FinnSonic pesulinja 350 kg maksimikuorman pesuun termisen jäysteenpoiston jälkeen