FinnSonic - cleaner - safer - smarter


Teollisen puhtauden ja särötarkastuksen asiantuntija

FinnSonic tarjoaa asiakkailleen älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja vaativiin osienpesu- ja särötarkastustarpeisiin. FinnSonic on palvellut asiakkaitaan jo 40 vuotta, ja sinä aikana asiakaskuntaamme on liittynyt lukuisia kansainvälisesti tunnettuja, menestyviä, alansa huippuyrityksiä. Kestävät tuotteemme ja järjestelmämme ovat käytössä yli 30 maassa.

Tarjoamme komponenttien pesu- ja särötarkastusratkaisuja

  • ilmailuteollisuudelle ja –huollolle
  • auto- ja laivateollisuudelle
  • hydrauliikan, pneumatiikan ja mekaanisen voimansiirron ratkaisuille
  • koneistuksen jälkeiseen, pintakäsittelyä edeltävään ja viimeistelyvaiheeseen
  • huoltopesuun

Vesa Nurminen


"Teemme jatkuvasti töitä pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kustannustehokkaampia, käyttäjäystävällisempiä ja turvallisempia laitteita tämän päivän ja huomisen tarpeisiin."
Vesa Nurminen, hallituksen puheenjohtaja

Lataa FinnSonic yritysesiteFinnSonic - sertifioitu laatu

Laatu sertifikaatti

FinnSonic ylläpitää ja kehittää ISO 9001:2015 standardin mukaista laatujärjestelmää, joka on sertifioitu. Menettelytapamme täyttävät myös standardien ISO 14001 ja ja ISO 3834-2 vaatimukset.
Eettiset periaatteemme

FinnSonic on sitoutunut noudattamaan hyvän liiketavan toimintaperiaatteita ja harjoittamaan liiketoimintaa kestävällä ja vastuullisella tavalla. Nämä periaatteet koskevat koko henkilökuntaamme riippumatta työtehtävistä tai asemasta. Edellytämme vastaavaa toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme.


Lue FinnSonic Code of Contact - eettiset periaatteemme