Meille töihin


FinnSonic - Teollisen puhtauden ja särötarkastuksen asiantuntija

FinnSonic Oy 1979 perustettu perheomisteinen teknologiayritys Lahdessa. Tarjoamme asiakkaillemme älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja teollisuuden ja ilmailun vaativiin osienpesu- ja särötarkastustarpeisiin. Suuri osa tuotannostamme menee vientiin ympäri maailmaa.


Ostaja ja/tai ostopäällikkö

Header rekry ostaja

Kehitämme ostotoimintaamme ja haemme kokenutta

OSTAJAA JA/TAI OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

tehtaallemme Lahteen
 

Vastaat yrityksemme operatiivisesta ostotoiminnasta ja oston prosessien kehittämisestä. Olet aktiivinen; haet vaihtoehtoisia toimittajia ja hankintakanavia, kilpailutat ja auditoit toimittajia, neuvottelet ostosopimuksia, kirjaat ja teet tilauksia sekä seuraat niiden toteutumista. Vastuullesi kuuluvat komponentti- ja materiaaliostojen lisäksi kustannustehokkaan ostamisen kehittäminen. Toimit saumattomassa yhteistyössä myynnin, suunnittelun ja tuotantomme kanssa.

Työskentely meillä

Asiakkaamme ovat alansa johtavia yrityksiä usealta eri toimialalta. Toimitamme sekä vakioituja laitteistoja sekä asiakastarpeeseen räätälöityjä ratkaisuja. Pyrimme kuuntelemaan herkällä korvalla asiakkaitamme ja asettamaan riman heidän vaatimustensa tasolle.

Pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja työpanoksesi on keskeinen organisaation onnistumisen varmistamiseksi. Haluamme, että meille on mukava tulla töihin ja teemme töitä toisiamme kuunnellen ja kunnioittaen. Asiakkaamme odottavat joustavuutta ja toivomme myös etsimältämme työkaverilta samanlaista hands-on -asennetta.Oletko sinä etsimämme?

Etsintämme kiteytyy lauseeseen: olet erinomaisella ERP-osaamisella varustettu joukkuepelaaja.

Toivomme sinulta kokemusta operatiivisesta ostamisesta. Osaat koulutuksesi, ammattitaitosi ja työkokemuksesi ansiosta olla tarkka ja tavoitteellinen ostaja. Hahmotat ostamisen tärkeyden ja merkityksen kilpailukyvyllemme sekä hyvän vuorovaikutuksen välttämättömyyden asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi. Erityisesti nopeus ja toimitusvarmuus puhuttelevat sinua. Olet henkilö, josta välittyy positiivinen energia ja viestintäsi herättää luottamusta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi.


Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi 5.11.2021 mennessä osoitteeseen hr@finnsonic.com. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun päällikkö Mari Rainikka, puh. 050 449 5015.Mekaniikkasuunnittelija


Rekry finnsonic

Etsimme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

 Päätehtäväsi mekaniikkasuunnittelijana on pesu- ja särötarkastuslaitteiden sekä linjojen suunnittelu ja tuotekehitys.


Odotamme

 • tehtävään soveltuva tekninen koulutus (ins. /DI)
 • suunnittelukokemusta. Erityisesti ohutlevytuotteista
 • osaamista 3D-suunnittelusta Solidworks ohjelmistolla
 • mekatroniikka osaamista.
 • ohutlevytuotteiden tuotantomenetelmien tuntemista
 • kykyä ottaa vastuuta isoistakin projekteista
 • halua kehittyä kansainvälisessä projektiympäristössä
 • hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme

 • kokemusta PDM- ja ERP-järjestelmistä
 • osaamista 2D-suunnittelusta Autocad- / Draftsight-ohjelmistolla.
 • kokemusta lujuuslaskennasta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • oma-aloitteisuutta
 • matkustusvalmiutta


Tarjoamme haasteellisen ja kehittyvän tehtäväkentän kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä.
Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteeseen hr@finnsonic.com. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsuunnittelija / tiimiesimies Antti Virtanen, puh. 040 5833 451, antti.virtanen@finnsonic.com
Avoin hakemus

Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hr@finnsonic.com. Palaamme asiaan käsiteltyämme hakemuksen.Rekrytointirekisterin tietosuojaseloste

Käsittelemme henkilötietoja huolellisesti noudattaen tietosuoja-asetusta. Lue lisää.